Phyto-effektive ansigtsbehandlinger

‘Phyto’er det latinske ord for ‘Plante’.

 

Kalahari Lifestyle arbejder tæt sammen med flere sydafrikanske Universiteter og forskere med speciale i botanik for at være på forkant med opdagelsen og udviklingen af nye afrikanske planteformler. Der forskes intensivt i de afrikanske indfødtes botaniske lægemidler, for at undersøge effekt og virkning. Dissse ældgamle, skjulte behandlingsmetoder og planteopskrifter der er gået i arv fra generation til generation kan vi derfor alle få glæde af. Afrikas indfødte folk har et indgående kendskab til miljøet omkring dem der gør, at de skaffer alt føde og medicin fra naturen omkring dem. De har levet i et af verdens mest udfordrende økosystemer i titusinder af år pga. deres omfattende viden om de lokale planter. Denne information er nedarvet gennem generationer og sikret deres overlevelse.

Nødvendigheden af at styrke forbindelsen mellem fortiden og nutiden, hvor vi kan fremhæve fordelene ved brugen af traditionelle planter er vigtig. Her har Kalahari Lifestyle positioneret sig, som en facilitator der sikrer at ældgammel, værdifuld viden om Afrika’s flora og fauna bliver givet videre til forbrugeren i form af effektive hudplejeprodukter.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>