kalahari humanitarian partner Carina Franck, hendes distributører og forhandlere i hele verden støtter små samfund i Afrika ved hjælp af jobskabelse, social ansvarlighed og uddannelse. En procentdel af overskuddet fra hvert eneste solgte Kalahari produkt sendes direkte til velgørende formål i Kalahari’s lokalsamfund. Dette giver dig som forbruger mulighed for at gøre en stor forskel. “Ved køb af et Kalahari produkt eller en Kalahari Behandling, bliver du automatisk Kalahari Humanitærpartner. På den måde er det let at hjælpe sine medmennesker. ” – Carina Franck


12-1

Kalahari™ vinder The Spa Humanitarian Award

Vort arbejde for at løfte og støtte familier i Kalahari gjorde det muligt at få denne fornemme pris. Vi, vore distributører, vore forhandlere og jer der køber Kalahari produkter har stor betydning for disse skrøbelige lokalsamfund og en truet kulturarv.

bead project

Bæredygtigt iværksætteri

Kalahari™ grundlagde The Bead Project (på dansk: Perleprojektet) i flere Khoi San samfund. Lokale kvinder fremstiller smukke, håndlavede perlearmbånd med strudseæggeskaller som sælges hos Kalahari Forhandlere i hele verden. Overskuddet fra salget doneres til de deltagende kvinder og udgør en essentiel base i vores fødevareprogram.

kopan

Uddannelse

Fremtiden er i vore børns hænder. Derfor er en god uddannelse alfa og omega. KalahariTM støtter mange Khoi San børn med uddannelsesprogrammer, der øger deres evne til at tænke strategisk. Det er vores mål at give hvert eneste deltagende barn mulighed for at opdage netop hans eller hendes potentiale. Programmet indeholder også studier i læsning.

food programme

Fødevareprogram

Kalahari™ støtter dette livsvigtige program som uddeler sund, næringsrig mad og støtte til familier og børn hver dag.


medical outreach

 

Gratis lægehjælp

Kalahari™ har iværksat et program med gratis lægehjælp i store områder i Sydafrika. Vi samarbejder med læger med forskellige specialer, så vi kan støtte landsbyer i yderområderne med gratis lægehjælp.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>